Styrelse

Malin Hydén

Styrelseordförande

Malin är digital strateg med fokus på webbaserat lärande. Hon har grundat och drivit flera företag. Som styrelseledamot fokuserar hon främst på kommunikation och digitalisering. Kultur en viktig inspirationskälla. Det spelar ingen roll om det handlar om en bok, teaterföreställning eller jazzkonsert.

Lena Morin Nilsén

Generalsekreterare och Ledamot

Lena grundare av nxtME. Hon är utbildad avspännings- och stressterapeut, incestöverlevare. Hon föreläser i Sverige, England, Österrike och USA. Hon har tre barn och ett stort intresse för träning och samtal som stärker och läker.

Gunilla Lindqvist

Ledamot, Kassör och Sekreterare

Gunilla är aktiv volontär i nxtME. Hon är butikschef med hudvård, har eget företag inom ledarskap och coachning. Hon har tre barn och älskar att se människor växa. Har fotografering som intresse och av att njuta av naturen.

Karin Lundström

Ledamot

Karin arbetar som verksamhetsansvarig på nxtME. Hon är civilekonom som efter flera år inom retail hade en önskan om ett meningsfullt arbete där hon kan hjälpa andra till ett bättre liv. Viktigaste delarna för att må bra är familj, träning och friluftsliv.