Styrelse

Kent Eliasson

Styrelseordförande

Kent arbetar som styrelseordförande och ledamot i ett antal tillväxtföretag i Norden och Storbritannien. I egna företaget ARCH genomför han uppdrag inom ägar- och styrelseutveckling. Kent har två barn och stort intresse för samtal med att utveckla personer med tillväxtidéer. Reser i Europa.

Lena Morin

Generalsekreterare och Ledamot

Lena grundare av nxtME. Hon är utbildad avspännings- och stressterapeut, incestöverlevare. Hon föreläser i Sverige, England, Österrike och USA. Hon har tre barn och ett stort intresse för träning och samtal som stärker och läker.

Gunilla Lindqvist

Ledamot, Kassör och Sekreterare

Gunilla är aktiv volontär i nxtME. Hon är butikschef med hudvård, har eget företag inom ledarskap och coachning. Hon har tre barn och älskar att se människor växa. Har fotografering som intresse och av att njuta av naturen.

Malin Hydén

Ledamot

Malin är digital strateg med fokus på webbaserat lärande. Hon har grundat och drivit flera företag. Som styrelseledamot fokuserar hon främst på kommunikation och digitalisering. Kultur en viktig inspirationskälla. Det spelar ingen roll om det handlar om en bok, teaterföreställning eller jazzkonsert

Tommy Magnusson

Ledamot

Tommy driver Tillväxtkonsult i Sverige AB inom individ & organisationsutveckling. KBT-terapeut, handledare inom psykosocial arbetsmiljö och styrelseordförande i skolans värld. En stark drivkraft är att bidra för att motverka psykisk ohälsa.
Skåning som verkar nationellt, fritiden ägnas åt träning, gym, paddel och golf.