God jul och Gott Nytt År!

Julen är nära och ytterligare ett år har snart passerat. Trots Covid 19 och de restriktioner det medfört har vi klarat oss bra och vi har nått våra mål. Under dessa tider har vi funnits tillgängliga för våra stödsökande som ständigt blivit fler. Idag har vi flera digitala stödgrupper som både är öppna och slutna. Vi har även våra Desiréegrupper digitalt.

Vi fortsätter att hålla föreläsningar (webbinarier) om incest digitalt. Vi har föreläst för delar av regeringen, högskolor, gymnasium och elevhälsan.

Vi har under hösten inlett ett nationellt samarbete med Medborgarskolan och hoppas att vi tillsammans kan öka kunskap om incest och övergrepp i barndomen. Vi har även samverkan med ABF i Skåne.

Vi vill också ge ett stort tack till de volontärer som har hjälpt till med att göra vårt material tillgängligt på över 60 platser, skolor, vårdcentraler, bibliotek, mm i vårt avlånga land.

Julgåva

Än är det inte för sent att skicka ut julgåvor till era anställda eller bekanta.

Genom att skicka en julgåva bidrar du till att fler stödsökande får rätt hjälp.

Skicka ett mail till info@nxtME.se (döp mailet till ”Gåvobevis”) skriv ditt namn och den adress gåvobevisen skall skickas till. Betala in din gåva (minst 100 kr) via Bankgiro, Swish eller PayPal.

Bankgiro: 149-8070
Swish: 123-272 12 23
PayPal: paypal.me/nxtME

Öppettider under jul:

Vi har öppet som vanligt under jul.

Telefon: 010-330 30 22

Mail: info@nxtME.se

Stödlinjen under jul:

Chatt: www.nxtME.se
Måndag, Onsdag och Lördag
18:00 – 19:30

Telefon: 010-330 30 22
Måndag och Onsdag
19:30 – 21:00

Mail: help@nxtME.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *