Reflektioner

Vi vill belysa incestfrågan från olika perspektiv. Vi är därför mycket glada över att under fem veckor välkomna fotografen Jason Andersson som gästpostare på Instagram.

Detta är hans första Instagram-projekt som han gör utanför sitt eget engagemang under namnet @bigbrother_jason

Under en period av utmattningsdepression jobbade Jason med ett stilleben projekt som nu kommer visas på Fotografiska’s Höstsalong 2017.

Följa oss på Instagram så att du inte missar några av hans bilder!

[instagram_button]


View this post on Instagram

Gästpost Jason: Ibland är det i vardagen vi behöver bli uppmärksamma på övergrepp som sker i vår närhet. Det är det enkla som ofta inte märks som blir tydligt. Jag promenerade på Kungsholmstrand bland familjer, löpare, hundägare och turister en varm dag. På en bänk låg denna docka, avklädd och ensam. Är det inte så vi kan känna oss ibland. Ingen vet, ingen förstår, vi är nakna och vill helst gömma oss. Gör inte det. Det finns människor som bryr sig. Välj att vara en sån! Och är du utsatt, sök upp de som bryr sig och kan hjälpa dig ur din situation. Foto: ©Jason Andersson @bigbrother_jason #fujifilmnordic #fujixt2 #scandinavianphotographers #scandinavianphoto Vi på nxtme finns här för dig ? För mer info: nxtme.com/help

A post shared by nxtME (@nxtmeorg) on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *